De dagen voor kerst, ‘Work in progress’ en een lichtpuntje

Hoe is het vandaag met je? Ben je druk voor kerst? Of máák je je druk? Moet/wil je nog veel doen? Of wordt het een weekend zoals andere weekends? Verheug je je op iets bijzonders? Zie je ertegenop?

Wat een vragen hè.

Ik maakte me nogal druk. Ik móest nog veel voor de kerst (van mezelf). Maar ik liet me afleiden door de social media….. Ja ja, daar is altijd wat te doen.

Met dat laatste heb ik korte metten gemaakt. Ik ben er even niet.

Work in progress

‘Work in progress’. Klinkt dat erg? Onaf?

Ik wilde graag tekenen en had nog mooie schetsen klaarliggen. Maar opeens merkte ik dat niets me meer lukte. Mijn hoofd zat te vol en ik voelde teveel stress.

Ik heb alles wat ik nog moest en zou en wou maar uit handen laten vallen en toen kreeg ik lucht!

‘Work in progress’ klinkt best mooi. Werk in uitvoering. Je kunt er nog aan werken. Maar het hoeft niet nu.

Vanochtend dacht ik: Het hele leven is Work in progress. Dat onderweg zijn is toch ook fijn? En soms ook zo troostvol. Als je de weg van rouw moest nemen…Het zal anders worden. De weg ontvouwt zich tijdens het lopen. Je kunt veel rustpauzes nemen.

Creatieve Inspiratie

Deze keer een plaatje dat je misschien inspireert om zelf aan de slag te gaan met het thema ‘harten en verbinding’. Een variatie op eerdere  mails, een variatie op de workshops die je mogelijk volgde.

Gisteren, vandaag, morgen.. kerst en altijd.

Ik wil je graag het beste wensen voor de kerst.
Ik wil je graag het beste wensen voor vandaag en morgen en altijd.

Ik wens je liefde, licht en vreugde.

Als je iemand juist met kerst zo mist, misschien wel erger dan op andere dagen, dan wens ik je de troost van mooie herinneringen. Soms lukt dat (nog) niet in een tijd van rauwe rouw. Dan wens ik je ruimte om je verdriet te kunnen uiten. Iemand die je nabij is.Deze blog is eerder verstuurd naar de ontvangers van mijn Wekelijkse Inspiratie.
Wil jij ook gratis wekelijks een mail met creatieve inspiratie en blogs over rouw?
Schrijf je dan hier in.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.